Waardering geeft je... Een enorme boost!

Je leefstijl stelt je in staat om fit in je vel te zitten. Daar horen ook de sociale en mentale aspecten van je leven bij. Het gevoel gewaardeerd te worden speelt daarbij een grote rol! Daar heb je zelf grote invloed op.
 
De schouderklop die je van een ander krijgt is goud waard. Het is de waardering die je krijgt voor het inzetten van je talenten voor een ander. Je voelt je er goed bij. Ben je op zoek naar de mogelijkheden  daartoe, denk dan eens aan het organiseren van een evenement. Organisaties zijn altijd op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren. Of het nu om een wandeltocht, hardloopclinic, fietstocht, darttoernooi of BBQ gaat.
 
Bij het organiseren van een evenement kun je op allerlei gebieden kennis opdoen. Denk daarbij aan het werven van vrijwilligers, oplossen van logistieke problemen en de omgang met je mede-organisatoren. Je ziet direct het resultaat van je inspanningen en na afloop van het evenement neem je de lof van de deelnemers in ontvangst.
 
Wil je ervaren wat een geweldige hoeveelheid energie je daarvan krijgt en genieten van de waardering, dan zijn de toverwoorden lef en durf om de stoute schoenen aan te trekken en “de kop boven het maaiveld uit te steken”.
Succes!